fbs instagram 25 gs utubes

Ήμασταν εκεί

SECURITY ESSEN (Σεπτέμβριος 2018)


Η Techforall έλαβε για 6η συνεχόμενη χρόνια μέρος στην ετήσια συνάντηση  των επαγγελματιών και ειδικών στην Ασφάλεια.

Το 6ο Συνέδριο Security Project – πραγματοποιήθηκε στις 16 & 17 Μαρτίου 2018 στην Αθήνα, στο Wyndham Grand Hotel, από την Smart Press και το περιοδικό Security Manager – και αποτέλεσε για ακόμα μια χρονιά την ετήσια κορυφαία συνάντηση των ειδικών και επαγγελματιών στον τομέα της ασφάλειας και ταυτόχρονα το μεγαλύτερο και σημαντικότερο συνεδριακό event για το management, τις υπηρεσίες και τις τεχνολογίες security στην Ελλάδα.  


Στις 8 Φεβρουαρίου 2018 η TECHFORALL έλαβε μέρος στο ετήσιο συνέδριο για τις τεχνολογίες στις Τουριστικές Υποδομές Hotel Tech. Tο συνέδριο είχε ως πυρήνα το μέλλον του τουρισμού και το Smart Hotel καθώς οι ξενοδοχειακές μονάδες σήμερα αποτελούν ένα ευρύτατο πεδίο δράσης για την εφαρμογή σύγχρονων τεχνολογιών.


H Bousinis Motorsport έλαβε για ακόμη μια χρονιά μέρος στον 2ο πανευρωπαϊκό αγώνα Dragster “NITROLYMPX", που πραγματοποιήθηκε στην πίστα του Hockenheim 18-20 Αυγούστου 2017. H Techforall, χορηγός της ομάδος, βρέθηκε κοντά στον τρις πρωταθλητή Ελλάδος (2013, 2014, 2015) Χαράλαμπο Μπουσίνη, ο οποίος κατέκτησε την 4η θέση ανάμεσα σε 17 συμμετέχοντες, χαρίζοντας μια σημαντική διάκριση για τα ελληνικά χρώματα. Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στο ελληνικό πρωτάθλημα!


Η TECHFORALL, συνεπής στο ραντεβού με τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας, ήταν για ακόμη μία χρονιά παρούσα στο Λονδίνο και τη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση του χώρου, IFSEC (20-22 Ιουνίου). Εκεί συνάντησε τους σημαντικότερους προμηθευτές και εκπαιδεύτηκε σε νέες τεχνολογίες λαμβάνοντας μέρος σε ειδικά σεμινάρια, πάντα με στόχο τη βελτίωση των υπηρεσιών προς τους πελάτες μας...


Στις 26 και 27 Μαΐου η TECHFORALL για 5η συνεχόμενη χρόνια έλαβε μέρος στο συνέδριο των ειδικών της ασφάλειας Security Project όπου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση ενημέρωσης, διαδραστικής επικοινωνίας, ανταλλαγής γνώσεων και πληροφοριών, ανάδειξης προβληματισμών και εξωστρέφειας του χώρου.


Στις 11 και 12 Μαρτίου η TECHFORALL έλαβε μέρος στο 1ο κλαδικό συνέδριο συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης Salonica Electronix 2017 οπου παρουσιάστηκαν όλα τα τελευταίας τεχνολογίας συστήματα ασφαλείας και τηλεόρασης.


Στις 9.02.2017 η TECHFORALL έλαβε μέρος στο ετήσιο συνέδριο για τις τεχνολογίες των τουριστικών υποδομών Hotel Tech. Στο συνέδριο παρουσιάστηκαν λύσεις για ξενοδοχεία που βελτιώνουν την εμπειρία του πελάτη και βοηθούν με αυτό τον τρόπο την αύξηση των πωλήσεων.

 


Το Νοέμβριο του 2015 για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η TECHFORALL ήταν προσκεκλημένη στο Παγκόσμιο Συνέδριο του γερμανικού οίκου ΙΡ καμερών MOBOTIX. Στα μέλη παρουσιάστηκαν οι νέες κάμερες εσωτερικού χώρου ρ25,c25 και i25 με ανάλυση 6 MP, το νέο λογισμικό διαχείρισης MX mc και διάφορα άλλα καινοτόμα προϊόντα όπως το MX Display+. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις με τους ανθρώπους που σχεδιάζουν τα προϊόντα της εταιρίας και να γνωρίσουμε συνεργάτες απ΄ όλο τον κόσμο.

 


Απόσπασμα από την Γερμανική εφημερίδα Heidelberg 24

"NitrOlympx 2015 στο ring 7-9 Αυγούστου- δύναμη που τη νιώθεις!

Hockenheim - Η μυρωδιά του νιτρομεθανίου αναμιγνύεται με καμένο λάστιχο, τη μελωδία των turbo και τις ζητωκραυγές του κοινού. Καθαρό νίτρο ρέει στις φλέβες όλων των φιλάθλων όταν πλησιάζει η ώρα των τελικών αναμετρήσεων για τα μεγάλα έπαθλα.

Από δίκυκλα, μέχρι θρυλικές αντίκες και αυτοκίνητα jet οι Nitrolympix, κορυφαία διοργάνωση Drugster της Ευρώπης, προσφέρουν μοναδικό θέαμα σε χιλιάδες φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού."

Η Techforall χορηγός της ομάδας BOUSINIS MOTORSPORT βρέθηκε στη Γερμανία στις 7-9 Αυγούστου και συγκεκριμένα στην πίστα του Hockenheim όπου πραγματοποιήθηκε ο 2ος πανευρωπαϊκός αγώνας Dragster. Ο πρωταθλητής Ελλάδος Χαράλαμπος Μπουσίνης προκρίθηκε στους τελικούς και κατέλαβε την 10η θέση. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο ελληνικό πρωτάθλημα. 


Η Techforall ξανά στο Λονδίνο! 

Στη διεθνή IFSEC (16 - 18 Ιουνίου  2015), την μεγαλύτερη έκθεση συστημάτων ασφαλείας στην Ευρώπη, με βασικές αναφορές σε όλους τους τομείς της ασφάλειας και πυροπροστασίας, συναντήσαμε  τους σημαντικότερους προμηθευτές, εκπαιδευτήκαμε σε νέες τεχνολογίες λαμβάνοντας μέρος σε ειδικά σεμινάρια και αναβαθμίσαμε το επίπεδό μας. 

Σε ένα event που προσελκύει περισσότερους από 40.000 επισκέπτες, πάνω από 650 κορυφαίους κατασκευαστές, προμηθευτές και διανομείς από 100 χώρες, ενημερωθήκαμε για τα τελευταία βήματα της τεχνολογίας σε CCTV & Καταγραφή Εικόνας, Συστήματα ασφαλείας,  Συστήματα Πρόσβασης και Βιομετρικά, Έξυπνα Κτίρια, Ολοκληρωμένη Ασφάλεια, IP και δίκτυα.


Tο Νοέμβριο του 2014, η TECHFORALL ήταν προσκεκλημένη στο παγκόσμιο συνέδριο του γερμανικού οίκου IP καμερών MOBOTIX. To συνέδριο, που διήρκεσε 4 μέρες, πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά της εταιρίας στο Langmeil της Γερμανίας. Στα μέλη παρουσιάστηκαν νέα προϊόντα και έργα που υλοποιήθηκαν σε παγκόσμια κλίμακα και ακολούθησε διάλογος και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ συνεργατών που ήρθαν από κάθε γωνιά του πλανήτη. Ήταν αναμφισβήτητα ένα παράθυρο στην καινοτομία, που "φόρτισε" την  TECHFORALL με φρέσκες ιδέες!


Τον Ιούνιο του 2014 πραγματοποιήθηκε η IFSEC στο Λονδίνο, μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις στον τομέα της ασφάλειας σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Η TECHFORALL, παρακολουθώντας από κοντά τις εξελίξεις στον τομέα της ασφάλειας, ήταν εκεί.


Η TECHFORALL παρακολουθεί στενά τις τεχνολογικές εξελίξεις και μπορεί να προσφέρει στο κοινό τις πρωτοπόρες και διαχρονικές λύσεις. Τον Απρίλιο του 2012 είμασταν στην Light + Building της Φρανκφούρτης στη Γερμανία. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη έκθεση κτιριακού αυτοματισμού και φωτισμού σε παγκόσμια κλίμακα. Γνωρίσαμε ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από το σχεδιασμό καινοτόμων προϊόντων και ανταλλάξαμε ιδέες και απόψεις.


Τον Ιούνιο του 2012 συμμετείχαμε στο 6ο ναυτικό σαλόνι «Θάλασσα και Σπορ» στη Ν.Μηχανιώνα Θεσ/νίκης. Παρουσιάσαμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, και διοργανώσαμε διαγωνισμό στον οποίο ο νικητής (Μαμουράκης Νικόλαος από την Άνω Πόλη Θεσ/νίκης) κέρδισε ένα πλήρες εγκατεστημένο σύστημα ασφαλείας για την κατοικία του.


Η TECHFORALL κοντά στον αθλητισμό...

 


TAGS: συστηματα ασφαλειας, συναγερμοι σπιτιων, καταγραφικα καμερων, καμερα ασφαλειας, εγκατασταση συναγερμου, ανιχνευτης κινησης, ασυρματες καμερες, ασφαλεια σπιτιου, συστηματα παρακολουθησης, συστημα συναγερμου